Menu

Veel gestelde vragen

Wat doet Brown Bag precies
Afhankelijk van het gekozen abonnement bezorgt Brown Bag kratjes gevuld met verse lekkere lunchproducten bij particulieren, bedrijven en basisscholen en het voortgezet onderwijs in Rotterdam. U sluit een abonnement voor tenminste 1 week af. Het abonnement is wekelijks opzegbaar.

Hoe werkt het
Brown Bag levert dagelijks verse lunchproducten op uw lokatie. Uit producten van voornamelijk Rotterdamse leveranciers stelt Brown Bag dagelijks de allerlekkerste lunches samen. Brown Bag zal je zo veel mogelijk werk rond de lunch uit handen nemen door de inhoud van de kistjes samen te stellen en te leveren. Hierna hebben we 1 keer per week contact om wijzigingen in aantallen lunchers en wensen voor de volgende week te bespreken.Wij leveren vanaf 5 personen per week, minimaal 3 keer in de week. Neem contact met ons op, dan bespreken we wat we voor jullie kunnen betekenen.

Leveren jullie ook ander eten?
Ja, zodra je lunch bij ons afneemt kunnen we ook kisten met seizoensfruit leveren of salades, soepen of vergader broodjes. De salades en soepen kunnen ook in abonnement vorm tegen korting worden besteld.

Bestellen
De Brown Bag lunch wordt op maat samengesteld en houdt rekening met jullie specifieke wensen. Wekelijks hebben we even contact waarbij de wensen en het aantal lunchers voor de volgende week door gegeven kunnen worden. Het is ook mogelijk om zonder contact de lunch bezorgd te krijgen. De inhoud van de kratjes worden dan door ons gevuld. Uiteraard wordt er dan ook volop gevarieerd met het beleg. In dat geval wordt de broodvoorkeur van voorgaande week gehanteerd

Tot wanneer kunnen we wijzigingen doorgeven?
In principe horen we de wijzigingen in het aantal personen en de voorkeuren voor de volgende week graag een week van te voren, maar het kan natuurlijk altijd dat er op een later moment nog wat wijzigt. Wijzigingen of extra aanvragen doorgegeven tot 11 uur kunnen we nog verwerken in de levering voor de volgende dag.

Wat is de minimum afname?
Omdat we graag een gevarieerde lunch willen samenstellen, geldt een minimumafname van 5 personen per week. We leveren minimaal 3 maal per week. De minimale aflevering van de Little bags en de Feed Me bags aan scholen zijn per school bespreekbaar .

Wat moet ik doen als onze bestelling niet klopt?
Neem dan contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.

Bezorginformatie Brown Bag
Onze koerier bezorgt de lunch tussen 9.00 en 12.00 uur. Het is helaas niet mogelijk een voorkeurstijd door te geven Brown Bag bezorgt in Rotterdam. De bezorgkosten bij Brown Bag zijn €5,00 ex. BTW in de Randstad. Voor scholen vervallen de bezorgkosten.

Hoe werkt het met de kistjes, koeltassen, bestek en serviesgoed
Je ontvangt de lunch in kratten en koeltassen. Hier zit statiegeld op. Let er zelf op dat je de kratten en koeltassen met de volgende levering weer mee terug geeft, dan worden er geen kosten berekend op de factuur. Ook is het mogelijk om serviesgoed, glaswerk en bestek geleverd te krijgen. Ook dit gebeurd via het statiegeld systeem. Uit hygienisch oogpunt zijn de (vouw)kratjes van plastic.

Betalen
Betaling kan per Ideal of gewoon per afschrijving. Het weekbedrag wordt op de woensdag na de leveringsweek door gegeven en moet voor de vrijdag erop volgend betaald zijn. De specials kunnen apart per Ideal worden betaald. Scholen kunnen ook contant betalen.

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch bereikbaar op kantoortijden tussen 9 en 17 uur via 06 – 122 182 05.
Mailen kan ook, via info@brownbag.nl, we streven ernaar je mail binnen 24 uur te beantwoorden.

Algemene voorwaarden

Meer weten over Brown Bag?

Wilt u meer weten over Brown Bag? Of wilt u gebruik maken van onze lunch abonnementen? U kunt ons bereiken op 06 – 122 182 05 of ga naar contact.

Ga naar contact