Menu

Particulieren Bedrijven

Brown Bag is er voor iedereen:bedrijven en particulieren van 5 – 500 personen.
Particulieren Bedrijven foto
De lunches kunnen per abonnement besteld worden maar kunnen vanaf  15 personen ook los worden besteld. Een abonnement is wekelijks opzegbaar.
Per week nemen wij contact op om de bestelling van de komende week door te nemen. De lunch wordt in kratten en koeltassen aangeleverd en het brood dient, afhankelijk van het gekozen abonnement zelf klaargemaakt te worden. Op deze manier bent U elke dag verzekerd van een zo vers mogelijke lekkere lunch. De specials zoals soep of salades zijn ook los van uw abonnement te bestellen. Het is ook mogelijk om een (verjaardagstaart) te bestellen

Eenmaal per week wordt de lunch van de week erop telefonisch met U doorgenomen. Heeft U daar geen zin in dan levert Brown Bag het standaard menu wat op deze website wekelijks beschreven wordt.In dat geval kost het U helemaal geen moeite meer maar eet U toch lekker, vers en gevarieerd.

Abonnement bij Brown Bag

Brown Bag levert ook aan werknemers werkzaam in verzamelgebouwen. Voor kleinere bedrijven bestaande uit minder dan 5 personen die zich gevestigd hebben in een verzamelgebouw is het ook mogelijk om een abonnement af te sluiten bij Brown Bag. Speciaal voor hen is er abonnement D, een flexibel abonnement waar gekozen kan worden uit broodjes of sandwiches. Dit abonnement is uiteraard ook voor de andere bedrijven te bestellen.
De abonnementen lopen vanaf € 3,75 tot € 6,25 en kunnen met de specials worden uitgebreidt. Voor verdere info zie onder kopje abonnementen.
De voordelen van Brown Bag op een rij

  • Goedkope gezonde en gevarieerde lunch bezorgd op het werk
  • Bestelling per internet, wekelijks overleg, geen tijdsverlies meer door bestellen van de lunch
  • Bestek, servies en glazen tegen statiegeld vergoeding te huren
  • Geen geld meer kwijt aan dure kantine en cateraar
  • Rekening per automatische incasso of ideal, scholen kunnen contant betalen
  • Abonnement per 2 weken opzegbaar
  • Proefweek met korting

Meer weten over Brown Bag?

Wilt u meer weten over Brown Bag? Of wilt u gebruik maken van onze lunch abonnementen? U kunt ons bereiken op 06 – 122 182 05 of ga naar contact.

Ga naar contact