Menu

Wat levert Brown Bag

Brown Bag Lunch levert lunches aan particulieren, bedrijven en scholen.

wat levert brown bag pictureEr kan los besteld worden maar er kan ook gekozen worden voor een voordeliger abonnement.De abonnementen worden wekelijks besproken.

Brown Bag Food Fun verzorgt uw recepties, feesten, borrels verjaardagen, baby showers, wijnproeverijen etc (zie tekst onder aan pagina)

Brown Bag levert ook aan Particulieren. De bestelling dient minimaal voor 5 personen te zijn.

Wij leveren vanaf 5 personen per abonnement in Rotterdam aan bedrijven en vanaf 50 lunch zakjes aan scholen.

Brown Bag Food Fun voor:
Party Catering
Kookworkshop
Festivals

  • Vindt U het ook zo lastig om elke ochtend maar weer te bedenken wat nu weer mee te nemen naar werk. Houdt U van lekker, gezond en vers eten?
  • Wilt U dat uw werknemer zijn tijd besteed aan activiteiten voor uw bedrijf in plaats van het regelen voor de lunch?
  • Bent U uw dure cateraar zat en zoekt U een goedkopere oplossing

Dan biedt Brown Bag de oplossing. Kies het abonnement dat het beste bij uw smaak past en bestel per week de gezamenlijke lunch en wij komen het dagelijks naar de werkplek brengen.
Brown Bag vult uw lunchkrat met dagvers brood, heerlijke kaas, sappige vleeswaren, gezonde sappen en zuiveldranken, knapperige salades en smakelijke soepen.

Scholen

Volgens een motie uit 2009, overgenomen door het kabinet, zijn scholen zelf verantwoordelijk voor een gezonde omgeving. In 2015 zouden alle schoolkantines gezond voedsel moeten serveren. Inmiddels halen maar 105 van de 2000 schoollocaties de norm van het voedingscentrum. Een gezonde schoolkantine bestaat voor minimaal 75% uit Schijf van Vijf producten (zoals fruit, brood en salades) en maximaal 25% producten buiten de Schijf van Vijf (zoals koek, snoep of snacks).Voor scholen is er materiaal beschikbaar hetgeen via het internet te downloaden is.
Behoeft is er echter aan aanbod van het gezonde voedsel zelf. Daden ipv van woorden zoals wij hier in Rotterdam zeggen

  • Vindt U het ook zo lastig om elke ochtend te bedenken wat nu weer als lunch mee te geven aan uw kind?
  • Wilt U dat uw kind vers, gezond, gevarieerd en lekker eet ook als U er niet bij bent?
  • Wilt U als school bijdrage aan gezonde voeding voor uw schoolkinderen?

Brown Bag levert de Little Bag lunches aan basisscholen en de Feed Me Bag aan het voortgezet onderwijs
Gezond gedrag moet de gemakkelijke keuze worden. Vaak is het voor ouders lastig om te weten wat je kind nu precies nodig heeft. Brown Bag helpt ouders door een gezonde gevarieerde kinder lunch aan te bieden via de school voor een betaalbaar prijs. De lunch  wordt op school geleverd en bevat naast boterhammen ook drinken en fruit. Brown Bag kan ook leveren aan scholen in het voortgezet onderwijs.
Zo simpel werkt het:

  • bestel per telefoon of per internet het gewenste abonnement, overwerkmaaltijd,specials of lunchzakjes met persoonlijke keuzes,
  • de kratten worden klaargemaakt, de bags worden gevuld,
  • de lunch wordt op uw locatie geleverd,
  • eet smakelijk

Brown Bag levert zoveel mogelijk produkten van echte Rotterdamse leveranciers oftewel No Nonsense, 010 lunches waar lekker en vers de belangrijkste kenmerken zijn.
Onze lunches zijn kwalitatief goed maar zonder fratsen,  gevarieerd volgens de schijf van vijf en staan voor het gemak door U of uw werknemers te ontzorgen. Brown Bag lunches zijn naast smakelijk gezond ook nog eens zeer voordelig.

Brown Bag Food Fun voor Party Catering

Naast het verzorgen van lunches zijn wij gestart met Food Fun. Eten en drinken mag naast gezond en lekker vooral ook veel plezier opleveren. Zowel voor bedrijven als particulieren!

Brown Bag levert daarom heerlijk eten voor uw feestje, receptie of borrel en voor ieders budget.

Brown Bag levert kennis aan degene die nog niet zo vaak gekookt hebben via kookworkshops. De workshops zijn naast leerzaam vooral ook gezellig

Brown Bag brengt het Lissabon Concept naar Nederland. Gewoon gezellig met zijn allen genieten van een wijntje, een biertje , een hapje op een kleedje in het gras.

Meer weten over Brown Bag?

Wilt u meer weten over Brown Bag? Of wilt u gebruik maken van onze lunch abonnementen? U kunt ons bereiken op 06 – 122 182 05 of ga naar contact.

Ga naar contact